Montenegróról – valljuk meg – elsősorban nem a nemzetközi sztárok jutnak az eszünkbe. Kedves kicsi ország, kellemes balkáni hangulattal, olcsó tengerparttal és nagy sütögetésekkel. Pedig ...

Bővebben

Dél-Amerika óriás kontinense a legváltozatosabb természeti képződményeivel, egzotikus növényeivel és a csak itt őshonos állataival vonzó célpont az idelátogatók számára. Sokszor azonban nem könnyű megküzdeni a kényelmetlenségekkel, ha az érintetlen természetet akarjuk megismerni. De a kontinensen akad néhány olyan szálláshely, amelyet bázisként használva a vadon szépségeit luxuskörülmények között csodálhatjuk meg.

Bővebben

Az afrikai vadon bejárására egykor csak a legbátrabb utazók mertek vállalkozni. Mostanság azonban mindenki, akinek egy kicsit is vaskosabb a pénztárcája, egy jól felszerelt safari lodge vendégeként kényelmesen elhelyezkedhet egy puha fotelben, és kezében pezsgőt tartva gyönyörködhet az előtte felvonuló vadállatokban. Akit pedig a szavannák fűtakarójának hullámzásánál jobban vonz az Afrika partját nyaldosó Indiai-óceán vizének játékossága, az is megcsodálhatja ezt a látványt saját, elegáns szállodai szobájának teraszáról. Összegyűjtöttünk néhányat Botswana és Dél-Afrika legizgalmasabb szállásai közül.

Bővebben

Ahol ég és föld összeér…

A Föld bizonyos helyein az átlagosnál magasabb rezgésszámú, tisztább energia tapasztalható. Magyarországon is található több ilyen gyógyító energiájú terület, ahol frissnek, energikusnak érezzük magunkat, csökken a testi panaszaink erőssége, jobban érezzük magunkat. A legismertebb gyógyító erejű, pozitív rezgésű helyek közé tartozik Magyarországon Egerszalók.

Bővebben

  • 1
  • 2