Portugáliában és Brazíliában mesés tájak, ízek és látnivalók várják a kíváncsi utazót. Összeállításunkban hat különleges vidéket mutatunk be olvasóinknak, amelyekben talán azonkívül, hogy mindenhol portugálul beszélnek, csak az a közös, hogy csodálatos vízparti élményben lehet része az idelátogatóknak. Az Atlanti-óceán és az Amazonas fenséges látványa egészen lenyűgöző tud lenni – aki látta, nem felejti el.

Bővebben

Montenegróról – valljuk meg – elsősorban nem a nemzetközi sztárok jutnak az eszünkbe. Kedves kicsi ország, kellemes balkáni hangulattal, olcsó tengerparttal és nagy sütögetésekkel. Pedig ...

Bővebben

Dél-Amerika óriás kontinense a legváltozatosabb természeti képződményeivel, egzotikus növényeivel és a csak itt őshonos állataival vonzó célpont az idelátogatók számára. Sokszor azonban nem könnyű megküzdeni a kényelmetlenségekkel, ha az érintetlen természetet akarjuk megismerni. De a kontinensen akad néhány olyan szálláshely, amelyet bázisként használva a vadon szépségeit luxuskörülmények között csodálhatjuk meg.

Bővebben

instagram