Ausztrália luxusszállói

 

Sydney

Ha valaki Ausztrália legnagyobb városában, az ország délkeleti részén található mintegy 200 éves Sydney-ben jár, annak az Operaház, a Harbour Bridge, a Hyde Park vagy a szörfparadicsom, a Bondi Beach megtekintését mindenképp javasoljuk. Ha pedig 5 csillagos szállodát keres, akkor az Amora Hotel Jamison Sydney-t ajánljuk. Az Amora díjnyertes luxusszálló a város szívében két étteremmel, bárokkal, úszómedencével, sparészleggel, business centerrel. 10 perces sétára van az Operaháztól vagy a Harbour Bridge-től.

A hotel gyönyörű, modern enteriőrjével, megdöbbentő panorámájával és lélegzetelállító fürdőszobáival ragadja meg a vendégeket.

Melbourne

Az ország második legnagyobb városa – egy igazi fiatalos, multikulturális, európai hangulatú művészeti központ –, amely a világ legélhetőbb városa címet többször is elnyerte. 

Ha luxusszállást keresünk, az Intercontinental Melbourne The Rialto szállodájával nem nyúlunk mellé. Az 1891-ben a viktoriánus gótika stílusában épült meseszerű szálloda megkapó látványt nyújt. A Rialto Melbourne szívében található, sétatávolságra számos belvárosi látnivalótól, étteremtől, üzlettől. A szálló minden szobájában luxusfürdőszoba, plazmatévé, minibár várja a vendégeket.

A Botanica Day Spa nyugodt légkörével és többek közt belső, fűtött medencével teszi lehetővé a wellnesskedvelő vendégek kikapcsolódását 5 csillagos minőségben.

Merchant nevezetű éttermében sztárséf készíti a gourmet fogásokat, a Rialto komplexum pedig további számos luxusüzlettel, bárral biztosítja mind a magánvendégek, mind az üzleti céllal érkezők elégedettségét.

Perth

Nyugat-Ausztrália fővárosa, a világ egyik legelszigeteltebb városa, a legközelebbi nagyváros, Adelaide 2104 km-re található. Ezzel együtt Perth a legélhetőbb városok egyike a világon, tele turistalátványossággal, rengeteg kültéri programlehetőséggel, strandokkal, és csodás az időjárása is.

Luxusszállodákat is találunk itt, ilyen többek közt a The Westin Perth a város szívében, pár száz méterre a vibráló belvárosi rengetegtől. Híres étterme a Garum, ahol az ikonikus séf, Guy Grossi várja a vendégeket. Spa, bárok, bálterem, fitneszközpont, medence, a szobákban pedig kifogástalan luxus vár mindenkit.

Adelaide

Dél-Ausztrália fővárosa, és egyben a „templomok városa”. A Torrens folyó, illetve a déli borvidékek mentén terül el, festői szépségű hely sok-sok kulturális programmal és a Belair Nemzeti Parkkal.

Ha luxusra vágyunk, a Hilton Adelaide a nevéhez méltó kényeztetést nyújt majd. Központi elhelyezkedés, tenisz- és futópálya, fűtött medence, tágas, modern szobák – a kikötőre vagy a hegyekre néző kilátással – várják a vendégeket. Közel van a Central Market és a Chinatown.

Canberra

Ausztrália fővárosa és kormányzati központja, amely egyre pezsgőbb kulturális élettel és sok-sok diplomáciailag jelentős műemlékkel rendelkezik. Híres fenntarthatósági és környezetvédelmi elköteleződéséről.

Ha luxusszállodát keresünk, a Hotel Realm pazar választás. Ultramodern belső terével, éttermeivel, wellness- és fitneszlehetőségeivel, medencéjével, gyönyörű luxusszobáival minden igényt kielégít. A vendégek külön mobilappon keresztül vehetik igénybe a szobaszervizt. Rendelkezik fine dining étteremmel és lounge barral, de még fodrászattal is.