Rácz Virág két éve költözött Norvégiába, hogy szánhajtó lehessen. Minden Bubával, az örökbefogadott husky kutyával kezdődött és azóta is egy mély és vad szerelem bontakozott ki Virág és a mushing között.

Zord időjárás és csodálatos környezet mellett a kemény munka meghozta a gyümölcsét: de idén áprilisban negyedikként végzett a Jotunheimløpet versenyen a 200 km hosszú távon.

A 2010-es X-Faktor győztese, Vastag Csaba adott exkluzív interjút a verseny utáni mozgalmas életéről, színházban való szerepléseiről, valamint a jövőbeli terveiről. Mesélt nekünk az Amerikában töltött időszakról, valamint arról, hogy miért nem álltak elő az elmúlt időben új dallal.

Bővebben

Interjúnk időpontjában már csak rövid idő volt hátra, hogy világra jöjjön az ismert énekesnő, Csobot Adél és kedvese, Istenes Bence második közös gyermeke. Azóta a kis Ádin megszületett, a baba és anyukája is hazajöttek a kórházból. A 24 éves anyukának ezzel egy álma vált valóra, mert mint mondja, mindig is fiatalon akart szülni. Az X-Faktor harmadik szériájának harmadik helyezettje nagy utat járt be az erdélyi Nagykárolytól az országos ismertségig. A Tropical magazin olvasóinak azt is elárulta, melyek a kedvenc helyei a településen, ahol felnőtt.

Bővebben

  • 1
  • 2

instagram