Kitartó, alázatos, naiv, érzékeny és vicces. Így jellemzi magát Drencheva Nati, aki blogger, vlogger és a NANA’S divatmárka alapítója. A 24 éves lány Bulgáriában született, de 23 és fél éve Magyarországon él. 18 éves korában csöppent bele a divat világába, és azóta is sikerrel veszi az akadályokat. Mára már sokan megismerték a nevét, ruhái pedig számos helyen köszönnek vissza viselőik által. 

Bővebben

Rohonczi Anita 2009-ben indította el Festy in Style néven a blogját. A divat szerelmeseként mindig is szeretett kísérletezni a különböző stílusokkal, ezért igazi úttörőként Magyarországon az elsők között hozta létre a divatblogját. Az elmúlt évek során olyan népszerűségre tett szert, mely nemzetközi szinten is elismerésre méltó, hiszen ma már a legnagyobb cégek kérik fel az együttműködésre, emellett a legnagyobb divatesemények állandó meghívott vendége is.

Bővebben

Magyarországon egyre több tehetséges designer tűnik fel napjainkban, akik nemzetközi szinten is helytállnak kreációikkal. Hazánkban is egyre színvonalasabb eseményeken szerepelhetnek, mutathatják be megvalósított terveiket. Molnár Nini a kortárs magyar divat meghatározó alakja. 

Bővebben

  • 1
  • 2

instagram