Nagyfiúk “játszótere” Dubaiban

A Big Boys Toys kiállítás

Idén novemberben Dubaiban nyitja meg kapuit a világ legexkluzívabb „játszótere”, vagyis a Big Boys Toys. A legnagyobb luxuscikkeket bemutató kiállításon évente több alkalommal is összegyűlnek a leggazdagabbak, hogy olyan exkluzív játékokkal üssék el az időt, amiről a legtöbben csak álmodoznak. Irány Dubai!

A Big Boys Toys több mint kiállítás, ez egy igazi luxus játszótér, cirkusz felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, ahol a világ vezető prémium kategóriás márkái mutatják be legújabb termékeiket. Az Expo hatalmas lehetőség azon cégek számára is, amelyek még nincsenek jelen a világpiacon, de minőségi cikkeiket szeretnék bemutatni a nagyközönségnek, új vevőkörre szert tenni. Az Expóra ugyanis dúsgazdag és rendkívül befolyásos személyek szoktak ellátogatni, hogy a legtrendibb, legfrissebb és nem utolsósorban a legjobb „játékszereket” vásárolhassák meg maguknak. Emellett a kiállítók számára kitűnő lehetőség nyílik új befektetők és kapcsolatok szerzésére, illetve nem csak helyi, de nemzetközi médiaszereplésre is. 

Nem véletlen tehát, hogy a Big Boys Toys Dubaiba, a világ egyik pénzügyi központjába szervezi nagyszabású eseményét. Az Egyesült Arab Emírségek ugyanis a dúsgazdagok országa, ahol minden nyolcvanadik ember dollármilliomos, és ahol 182 ezer olyan személyt tartanak számon, akiknek a vagyona világviszonylatban is kiállja az összevetést. De nem szabad elfeledkezni azokról  a gazdagokról sem, akik éppen a szomszédos országokból, mint például Szaúd-Arábiából, Ománból, Katarból vagy éppen Kuvaitból látogatnak el a kiállításra. Dubai ugyanis az Öböl-menti térség hatalmas piacának az elsőszámú kapuja, megkerülhetetlen központja.

A Big Boys Toys Expón elsősorban luxus kocsikat, sportkocsikat, repülőket, motorkerékpárokat és jachtokat láthatunk, de a divat, a wellnes, a művészetek, az utazások és kisállatok szerelmeseinek is bőven kínál látnivalót. A szervezők a nőkre is gondoltak, így őket külön kiállítási részleg várja. A statisztikai adatok azt mutatják, hogy a Big Boys Toys látogatóinak 40 százaléka rendszerint nő, ezért a nagy kozmetikai, divat és ékszer cégek is szép számban képviseltetik magukat, de szerveznek külön nők számára karrier tanácsadást és igénybe vehető pénzügyi szolgáltatás is. 

A Big Boys Toys tehát egy remek alkalom arra, hogy megismerjük és közelről szemügyre vegyük a dúsgazdagoknak szánt termékeket. Számos cégnek pedig remek lehetőség a bemutatkozásra egy olyan potenciális vevőkör számára, amely mindent megengedhet magának.